Referencer

Det siger mine kunder

Jeg oplevede Charlotte som meget professionel og god til at “spotte” persontypen. Hun kom hurtigt ind på livet af mig og vores sessions endte med at spænde vidt og ikke kun have fokus på karrieren, men også på værdier og at finde balancen mellem karrieren og familielivet, hvilket var nødvendigt i min situation.

Med Charlottes sparring og coaching fik jeg øjnene op for nogle facetter i mit liv som jeg havde negligeret at dyrke de sidste 12 år som selvstændig erhvervsdrivende og som jeg gennem coaching forløbet kunne mærke jeg havde brug for at finde tilbage til.

Mit forløb hos Charlotte endte med at jeg tog nogle beslutninger som radikalt har ændret mit professionelle virke så jeg i dag er på et helt nyt eventyr med fornyet energi og dybere indsigt i både mig selv som person og som leder. 

Jeg giver Charlotte mine varmeste anbefalinger. STIG LYNGSIE 


Charlotte har stor indføling og kan trække værdier og evner frem, som jeg havde glemt, eller ikke mente var relevante. Hun stiller spørgsmål, der får mig til at reflektere. Hun taler om flowkanalen: forholdet mellem kompetencer og udfordringer. Det er meget lærerigt for mig at høre, at jeg godt må forvente, at mine kompetencer kommer i spil! At jeg gerne må have det godt, når jeg går på arbejde! Charlotte inspirerer og provokerer. Jeg kan ikke vurdere, hvor hendes faglighed slutter og personligheden tager over. Og det er det, der efter min opfattelse kendetegner de bedste. 

Hvis jeg en dag synes, det er lidt tungt at cykle op ad Valby Bakke, kan bare tanken om sidste session gøre, at skyerne forsvinder, og solen begynder at varme, og før jeg ved af det, er jeg på toppen og kører i frigear hele vejen ned ad bakken. Charlotte er god til at få mig over på den anden side. NO STEINØ


Charlotte er yderst kompetent og saglig, men vigtigst af alt en rar, tålmodig og imødekommende personlighed (…) Jeg kom ud af konsultationerne med Charlotte med en følelse af, at jeg vidste mere om mig selv og hvad jeg manglede end før, og jeg vil varmt anbefale hende til alle, der føler at de ser langt efter ro og passion i arbejdslivet. Hun tog alle mine ideer og tanker seriøst, selvom de for mig ofte først lød skøre, og gav mig energi til at finde et job der gav mening for mig både personligt og kompetencemæssigt. RASMUS BRYDER


Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte (…) Hendes glæde og engagement motiverede og inspirerede mig i den grad. Hendes professionelle tilgang til opgaven gjorde, at hun fik struktureret og guidet mig på en åben og nænsom vis. Hun mødte mig på alle planer. Jeg har virkelig kunnet bruge det, der kom ud af vores session. PIA BLUME


Charlotte er en eminent coach på et plan, som man ikke bare kan lære på et kursus. Charlotte har det i sin personlighed. Hun er en god lytter og analytiker og evner at få én selv til at formulere sine styrker, og hvordan de kan komme i spil i en ny kontekst. Jeg kan kun give Charlotte mine varmeste anbefalinger. ANNETTE LANGHOFF


Jeg har haft fornøjelsen over en periode på et år at have gode samtaler med Charlotte. Charlotte er indlevende, sjov og dygtig – jeg har haft fornøjelsen af Charlotte som et fast månedligt holdepunkt hvor vi I fællesskab har talt om mit arbejdsliv på et mere overordnet og fremadrettet måde end der er tid og mulighed for til dagligt. 

Charlotte formår at skabe et seriøst men samtidigt varmt og humoristisk miljø trods den seriøsitet, der ligger bag og de alvorlige emner vi taler om. Jeg havde brug for en god sparringspartner for at finde frem til hvad jeg drømmer om arbejdsmæssigt og hvordan det føres ud i praksis  – det har jeg helt sikkert fået opfyldt.

Jeg kan til hver en tid anbefale givende, professionelle snakke om karrieren og livet med Charlotte. HEIDI RAVNHOLT


Stort Tak Charlotte! 

En mere varm anbefaling kan ikke gives end at sige Tak til Charlotte. 
Jeg har nydt hvert minut af Charlotte’s hjælp i forbindelse med min outplacement (…) Charlotte er meget motiverende – professionel – struktureret – lyttende og fyldt med forståelse og med en energi som smitter. Skulle jeg komme i samme situation i fremtiden, vil jeg ikke vente med at kontakte Charlotte. Det var rart med en sparringspartner! 
JESPER KOEFOED


 Jeg har fået individuel coaching af karrierekonsulent Charlotte Køster Mikkelsen. Der har været tale om coaching på et højt fagligt og dejligt menneskeligt niveau. Charlotte hjalp mig til at skabe fokus i min jobsøgning og hjalp mig med at afdække hvor min passion for arbejde ligger (…) coachede mig forud for min jobsamtale. Det var en stor hjælp. Jeg vil råde jer alle, der er lidt uskarpe på hvilken retning I skal fokusere jeres ansøgninger, til at bruge Charlotte(…) OLE VESTBIRK


Jeg har netop deltaget i Charlotte Køster Mikkelsens workshop “Enneagrammet & konflikthåndtering” og giver hermed mine stærkeste anbefalinger. At Charlotte er yderst erfaren og kompetent afspejles blandt andet i hendes sikre håndtering af sin formidling, men bestemt også kærlig styring af 70 ivrige deltagere. Charlotte demonstrerer stor viden på sit område og formår at danse elegant mellem aftenens tema og rummets energi og spørgelyst. Hun gør det med charme, mens hun generøst deler ud af sig selv, hvilket skaber stor tryghed hos mig. Jeg gik hjem med fornyet indsigt i min types måde at indgå i konflikter, hvordan det ser ud for andre typer, hvorfor vi går skævt af hinanden og slutteligt, et anvendeligt værktøj til at kommunikere ansvarligt – uanset enneagramtype. WINNIE SCHILDKNECHT STRØM


Charlotte holdt oplæg/ workshop på Københavns Universitet til den årlige vejlederdag. Det var en fornøjelse med Charlotte som oplagt oplægsholder (…) Charlotte er inspirerende og formidler enkelt og forståeligt og med relevans for målgruppen. Jeg tror godt, jeg kan sige, vi alle blev inspireret og havde lyst til at vide mere om blandt andet Enneagrammet og de muligheder som personlige test/ og fokus giver i karrierevejledningen for en mere præcis hjælp til den enkelte. Stort tak til Charlotte og håber flere har brug for dig til inspiration og viden om disse emner. DORTHE ROZALIA HORUP 


Tak for en super motiverende og inspirerende kursusdag (…) Du stråler af kompetence, og man kan mærke, at du brænder for at undervise og inspirere (…) ANETTE VAHL


Jeg har i de seneste fire år haft fornøjelse af at benytte mig af Charlotte Køster Mikkelsen som workshopleder, oplægsholder og inspirator på en række kurser og workshops for Forbundet Arkitekter og Designeres medlemmer. Kurserne og workshops’ene har varieret indhold men drejer sig typisk om karriereudvikling, netværk og personlig udvikling. Emner, hvor man må gå lidt tæt på deltagerne og nogle gange skubbe lidt på, for at få dem til at åbne op. Charlotte er i kraft af sin brede erfaring som coach og karriererådgiver enormt god til at fornemme den stemning, der er hos deltagerne i rummet. Hun kan dermed vinkle et oplæg eller dreje en workshop derhen, hvor det giver mening for deltagerne, så de får mest muligt udbytte.

Hun er altid velforberedt men er ikke bange for at ændre kurs undervejs hvis det er det, der er brug for. Charlotte tøver ikke med at dele ud af sig selv og sine egne erfaringer og kan hurtigt skabe en fortrolig og tillidsfuld stemning imellem deltagerne.

Det er en stor gave at have hende som samarbejdspartner – jeg er altid tryg ved, at hun ser og forstår vores medlemmer og møder dem, hvor de er. ANETTE SØRENSEN


Charlotte er meget aktiv, inspirerende og humorfyldt i sin undervisning. Hun formår ved dette at skabe en rigtig god stemning kursisterne i mellem samt til hende som underviser. Charlotte ved, hvad hun taler om, og kan derfor også komme med guldkorn i sin undervisning. Jeg gik hjem fra kursus, fuld af energi, gå-på-mod og lyst til at kaste mig ud i arbejdet som jobsøgende. Jeg kan kun give Charlotte mine bedste anbefalinger, hun er en super underviser. IRENE HORTENSIA RUDKJØBING

Med helt konkrete redskaber i bagagen, gik jeg til min første jobsamtale i forløbet med Charlotte.

Det var den bedste jobsamtale jeg har været til og jeg har været til MANGE jobsamtaler. I kraft af Charlottes tilgang og arbejde med mig, redskaber og metoder jeg har fået med, formåede jeg at holde fast i mig selv i jobsamtalesituationen. Jeg fik struktureret samtalen og jeg oplevede, at føle mig autentisk og hvis jeg selv skal sige det ret kompetent.

Jeg forlod jobsamtalen med en følelse af, at uanset om jeg fik jobbet eller ej så havde jeg rykket mig. Jeg havde fundet min kerne og formåede at tage afsæt i den. Og DET VIRKEDE.

Jeg fik jobbet og den indsigt jeg har fået gennem sessionerne med Charlotte, kan jeg bruge langt ind i min fremtid, både professionelt og personligt. ANNE HYLLING    

Charlotte Køster

Coach & Mediator

Privatlivspolitik

Sessioner afholdes på telefon, Zoom eller i lokaler her:

Østerbrogade 52, 1. tv. 2100 København Ø

Alle hverdage
8.00 – 20.00

Kontakt

Tlf: +45 22 27 90 69
E-mail: kontakt@charlottekoester.dk

CVR-nr: 37675989