Parcoaching & mediation

Intensivt parforløb: Er for jer som oplever, at jeres forhold er fastlåst og I ikke selv kan overskue, hvordan I kommer videre. I føler jer måske fastlåst i måden I taler (eller ikke taler) sammen på. I føler jer misforstået og har måske svært ved at finde glæden og nysgerrigheden.

Forløbet er for jer, som ønsker en effektiv og kortvarig proces for at genoprette tilliden og dialogen i jeres forhold. Forløbet kombinerer metoder fra mediation, Enneagrammet og coaching.

Uden i øvrigt at ville bidrage til et stereotypt syn på køn, så er mange mænd faktisk glade for samtaler baseret på principperne for mediation. De er konkrete, løsningsorienterede og fremadrettede og strækker sig over kort tid.

For mange, både mænd og kvinder gælder det, at mediation opleves som overskueligt, enkelt og ufarligt i forhold til at skulle opsøge psykologhjælp eller parterapi.

I behøver ikke at være i en højspændt konfliktfyldt situation for at have glæde af forløbet. Et parforhold kan være alt fra 100% tillidsfuld og velfungerende til dysfunktionel og helt i hegnet. Læs mere om mediation.

Forløbet er på 3 eller 6 sessioner a 1½ times varighed. Der er mulighed for tilkøb af Everything DiSC Productive Conflict, en test som afdækker jeres personlige reaktionsmønstre i konfliktsituationer.

Forløbet er også relevant for andre end par. Det kan f.eks. være kolleger eller familierelationer, som ønsker en mere konstruktiv og glædelig måde at være sammen på.

Intensivt 1 dags mæglingsmøde: En mediation kan også gennemføres som et enkeltstående mæglingsmøde mellem 2 eller flere uenige parter, hvor der er behov for en neutral mægler til at finde gode og konkrete løsninger, som virker for alle parter.

Mæglingen kan her bidrage med at få konkrete aftaler i hus eller finde nogle spilleregler for det kommende samarbejde. Læs mere om mediation.

Mæglingsmødet varer 3-6 timer dvs. I skal være villige til at afsætte en ½ eller hel dag til at arbejde med konflikten og gerne et sted væk fra de vante omgivelser.

Parcoaching og mediationer afholdes i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station eller i naturskønne omgivelser i sommerhus i Nordsjælland.

Charlotte Køster

Coach & Mediator

Privatlivspolitik

Sessioner afholdes på telefon, Zoom eller i lokaler her:

Østerbrogade 52, 1. tv. 2100 København Ø

Alle hverdage
8.00 – 20.00

Kontakt

Tlf: +45 22 27 90 69
E-mail: kontakt@charlottekoester.dk

CVR-nr: 37675989