Ledersparring

1:1 Intensivt ledersparringsforløb: Er for dig som er helt ny i lederrollen og har svært ved at finde din egen vej i den nye rolle. Det er også for dig, som er erfaren leder og er kørt fast og ikke helt kan overskue håndteringen af de mange udfordringer du møder i din hverdag. Du har brug for overblik og afklaring ift. Hvad du kan selv kan gøre for at styrke dit personlige lederskab og få mere overskud i hverdagen som leder.

Forløbet giver dig mulighed for styrket handlekraft og øget bevidsthed, når det gælder:

  • Samspil med resten af forretningen og ledergruppen
  • Tydelig og empatisk kommunikation
  • Håndtering af ”den svære samtale” og konflikter
  • Konstruktiv og lærerig feedback
  • Mental robusthed og forebyggelse af stress

Forløbet er på 6 eller 10 sessioner og tager udgangspunkt i din hverdag som leder og de issues du møder her. Vi arbejder med dine værdier med udgangspunkt i The Barrett Model, dit mindset og undersøger din foretrukne konfliktstil ved hjælp af bl.a. Thomas-Kilmann konfliktmodellen.

Du har også mulighed for at tilkøbe forskellige personlige rapporter:

Everything DiSC® Workplace har fokus på din adfærd og relationer.

Everything DiSC Productive Conflict afdækker dine personlige reaktionsmønstre i konfliktsituationer.

Five Behaviors of a Cohesive Team™ baseret på den amerikanske bestseller Patrick Lencionis bog “The Five Dysfunctions of a Team”. Rapporten giver inspiration til, hvordan du bedst arbejder med at bygge tillid og skabe resultater i dit team.

Alle sessioner varer 1½ time og afholdes i udgangspunktet hos dig i din virksomhed. Alternativt mødes vi i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station.

Radikale ændringer
og dybere indsigt

Ændringer i mit arbejdsliv førte til et behov for at tage et dybere kig på mit valg af karriere og min rolle som leder med ansvar for 130 mand i en global virksomhed.

Med Charlottes sparring og coaching fik jeg øjnene op for nogle facetter i mit liv som jeg havde negligeret at dyrke de sidste 12 år som selvstændig erhvervsdrivende og som jeg gennem coachingforløbet kunne mærke jeg havde brug for at finde tilbage til.

Mit forløb hos Chalotte endte med at jeg tog nogle beslutninger som radikalt har ændret mit professionelle virke så jeg i dag er på et helt nyt eventyr med fornyet energi og dybere indsigt i både mig selv som person og som leder.

 STIG LYNGSIE 

Energi som smitter

Jeg har nydt hvert minut af Charlotte’s hjælp (…) Fra første telefonsamtale og over de næste mange mails og møder. Altid med en intens coaching og med en nysgerrighed omkring ens næste skridt.

Charlotte er meget motiverende – professionel – struktureret – lyttende og fyldt med forståelse og med en energi som smitter. Det var rart med en sparringspartner! 

JESPER KOEFOED

Stort personligt engagement

Charlotte har en evne til at se på hele mennesket. Hun giver feedback på en konstruktiv og ærlig måde og altid med et glimt i øjet.

Charlotte sørger for at der altid er en rød tråd i samtalen og har udvist et stort personligt engagement i min situation. Charlotte er som person smilende, engageret og ikke bange for selv at bevæge sig uden for sin ”comfort zone”.

BARBARA HOLMGREEN PEDERSEN

Charlotte Køster

Coach & Mediator

Privatlivspolitik

Sessioner afholdes på telefon, Zoom eller i lokaler her:

Østerbrogade 52, 1. tv. 2100 København Ø

Alle hverdage
8.00 – 20.00

Kontakt

Tlf: +45 22 27 90 69
E-mail: kontakt@charlottekoester.dk

CVR-nr: 37675989