Coaching & karrieresparring

1:1 Intensivt coachingforløb: Er for dig som føler dig udfordret i arbejdslivet eller i dine nære relationer. Du er i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre og har brug for at finde hoved og hale i din nuværende situation. Forløbet har fokus på at støtte dig i at genfinde og forstå dig selv. Vi arbejder med dine livsværdier og undersøger dine motiver og kompetencer og hvordan de bedst kan bringes i spil nu og her.

Oplever du knas i dit parforhold, kan forløbet støtte dig i at få afklaret, hvad der udfordrer dig i relationen og hvad du selv kan gøre for at tackle din partner på en mere hensigtsmæssig måde. Vi arbejder med dine tanker og følelser og har fokus på at adskille dine fortolkninger og forventninger fra det, som i virkeligheden sker. Forløbet støtter dig i at finde nye måder at kommunikere på og afklare, hvad der er det rigtige for dig at gøre.

Jeg inddrager bl.a. Enneagrammet som forståelsesramme for din særlige måde at være i verden på. Det giver dig konkret inspiration og idéer til hvad der dybest set motiverer dig, hvad du frygter og hvad du kan gøre for at komme videre. Læs mere om Enneagrammet hos min gode samarbejdspartner THINK ABOUT IT.

Forløbet er på 3, 6 eller 10 sessioner og aftales endeligt efter vores første session. Du behøver ikke beslutte dig før vi har mødt hinanden. For at få det optimale ud af forløbet, er der øvelser eller opgaver fra gang til gang. De støtter dig i at fokusere på det, vi taler om i sessionerne og sikrer udvikling hos dig.


1:1 karrieresparring: Er for dig som her og nu har brug for at håndtere en opsigelse eller et jobskifte. Sparringen støtter dig i afklaring af, hvordan dit næste job skal være og hvad du drømmer om at bidrage med. Det åbner også dit perspektiv ift. hvilke strategier, der kan være gode for dig for at komme derhen, hvor du ønsker dig.

Du kan også bruge sparringen inden en jobsamtale eller et vigtigt møde med en kollega eller leder. Sparringen giver dig mulighed for at afprøve, hvad der virker bedst, når du skal kommunikere dine budskaber klart og tydeligt.

Du har mulighed for at tilkøbe en persontypetest, Everywhere DISC incl. personlig feedback om dine styrker, udfordringer, præferencer for adfærd og dine udviklingsmuligheder.

Karrieresparring tilbydes både som enkeltstående sessioner eller forløb og afholdes online på Zoom, pr. telefon eller som personlige møder.

Charlotte Køster

Coach & Mediator

Privatlivspolitik

Sessioner afholdes på telefon, Zoom eller i lokaler her:

Østerbrogade 52, 1. tv. 2100 København Ø

Alle hverdage
8.00 – 20.00

Kontakt

Tlf: +45 22 27 90 69
E-mail: kontakt@charlottekoester.dk

CVR-nr: 37675989