Blog

SÅ KOM DOG IND I KAMPEN!

Ikke alle mennesker trives lige godt med åbenlyse uenigheder. Faktisk vil mange af os gøre rigtig meget for at bevare en hyggelig og rar stemning og bryder os ikke om at være i et rum, hvor der diskuteres ivrigt og måske også højlydt. Jeg taler ofte med mennesker for hvem dette er et problem! DetFortsæt læsning “SÅ KOM DOG IND I KAMPEN!”

SÅ BRUG DOG HOVEDET!

Synes du at uenigheder er noget vi bør forholde os til som voksne rationelle mennesker? Bliver du træt af al den snak om følelser og vil du bare gerne komme til sagen og løse problemet? Hvis ja, så mener du sikkert også, at vi for at tackle uenigheder blot skal adskille fornuft og følelser ogFortsæt læsning “SÅ BRUG DOG HOVEDET!”

JEG HAR IKKE NOGET PROBLEM!

Er det dig som lige letter på den trykkede stemning til afdelingsmødet med en frisk bemærkning, når de andre sidder og hænger lidt med mulen? Undrer du dig over, hvordan andre kan vade så længe rundt i problemerne? Bliver du utålmodig, hvis andre gerne vil problematisere tingene, når nu der ikke rigtig er nogle problemer?Fortsæt læsning “JEG HAR IKKE NOGET PROBLEM!”

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Der findes aftaler, procedurer, rammer, regler og love for de fleste ting, så hvis alle bare overholder dem, så undgår vi uenigheder og konflikter. Hvis vi alligevel skulle blive uenige, er der jo heldigvis en rigtig og forkert måde at gøre tingene på. Vi skrev i sidste referat, hvordan beslutningsprocessen er! Der er sat skilteFortsæt læsning “HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?”

HØR PÅ MIG!

Har du ofte en fornemmelse af at være lidt anderledes end de andre og lader du ofte andres meninger og udtalelser trænge helt ind i din biomasse? Er du særlig sensitiv over for stemninger, tonefald, ord, lyde, lugte, indretning, farver, energier og bliver du hurtigt optaget af, hvad det gør ved dig og hvad duFortsæt læsning “HØR PÅ MIG!”

SUGAR COATING THE SHIT!

Nu er der igen indkaldt til afdelingsmøde, hvor vi skal drøfte udfordringerne i teamets samarbejde. Allerede inden du ankommer til mødet er du liiidt irriteret og uforstående overfor, hvorfor du skal bruge 2 timer af din kostbare tid på at snakke om samarbejdsproblemer. Du har noget du skal nå, især hvis teamet skal nå månedensFortsæt læsning “SUGAR COATING THE SHIT!”

HVAD NU HVIS?

Bekymringer er som en gyngestol. De holder dig i gang, men du kommer ingen vegne! Er du typen som bekymrer dig dagligt? Er du optaget af at lede efter hullerne i osten? Insisterer du på at være helt sikker, inden du tager en beslutning? Hvis du kan nikke ja til disse spørgsmål, kan det megetFortsæt læsning “HVAD NU HVIS?”